Smart IR

Toepassingen

Enkele van de vele voordelen van infrarood verwarming is dat het op elektriciteit werkt, weinig weegt en eenvoudig te installeren is. Dit betekent dat het op veel plekken en manieren toe te passen is. Wil je bijvoorbeeld alleen badkamer- of vloerverwarming? Dat is zonder teveel gedoe makkelijk te installeren en zal al gauw in de kosten schelen. Wil je je hele huis voorzien van infraroodverwarming met een centrale plek om de temperaturen te regelen? Geen probleem. Ook is infrarood bijzonder geschikt voor bedrijfspanden zoals bijvoorbeeld supermarkten. Klik hieronder op de verschillende buttons om meer te lezen over de specifieke mogelijkheden.

 

Of je infrarood nu klein- of grootschalig toe wilt passen in een ruimte: dat het gaat schelen in de kosten is zeker. Daarnaast gaan infrarood panelen lang mee omdat er geen bewegende onderdelen in zitten en is infrarood verwarming beter voor de gezondheid dan de traditionele verwarming met radiatoren.

Recente projecten

Avanti Vastgoed Amsterdam B.V.

Avanti Vastgoed Amsterdam B.V.

Smart IR is een samenwerking aangegaan met Avanti Vastgoed Amsterdam B.V. Avanti heeft gebouwen ingericht en Smart IR heeft op een van hun locaties in Heerhugowaard de infrarood verwarmingselementen geïnstalleerd. Na twee maanden zijn de verbluffende resultaten al te merken: het verwarmt zeer goed en er is aanzienlijk minder verbruik in stroom. Deze locatie wordt gebruikt als showmodel voor Smart IR.

Wilt u besparen met infrarood?

Offerte aanvragen
Top