Smart IR

Kantoor

In kantoren is het lastig de ideale temperatuur te creëren: vaak zijn de ruimtes groot, zit de ene werknemer dicht bij een radiator en de andere juist op de kant van een tochtige gang en daarnaast zijn de persoonlijke voorkeuren ook verschillend.

Infrarood verwarming kan de oplossing bieden. Met infrarood panelen kun je namelijk de temperatuur per zone verdelen. Bovendien is infraroodverwarming een duurzame en gezonde verwarmingstechniek die ook nog eens weinig inbreuk heeft op de ruimte waar het geïnstalleerd wordt.

Voordelen infrarood op kantoor

De voordelen van infrarood verwarming op kantoor zijn eindeloos. Infrarood verwarming is zuinig en efficiënt in energieverbruik en de panelen slijten bijna niet omdat er geen bewegende onderdelen in zitten. Je komt dus na installatie niet voor financiële verrassingen te staan. Met infrarood verwarming is de temperatuur op kantoor makkelijk te regelen omdat je per zone de temperatuur kunt regelen. De panelen stemmen continu de warmteafgifte af op de behoefte; er wordt niet onnodig verwarmd of gekoeld. Daarnaast is het beter voor de gezondheid dan traditionele verwarming.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Veel bedrijven vinden het belangrijk om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Dat betekent dat bedrijven iets terug doen voor de maatschappij én het milieu. Daar valt ook het beperken van energieverbruik onder. Met infrarood verwarming van Smart IR kun je voor ieder een comfortabel werkklimaat creëren en alleen op de plekken waar er op dat moment verwarming nodig is. Zijn er bijvoorbeeld vergaderruimtes die soms slechts twee uur per dag gebruikt worden? Dan hoef je met infrarood panelen de verwarmingsinstallatie ook maar twee uur aan te zetten; infrarood hoeft niet lang van te voren aangezet te worden, de warmtestraling is direct voelbaar.

Makkelijk te installeren

Over het algemeen bevestigen we onze infrarood panelen in het plafond van de te verwarmen ruimtes. Het enige wat we nodig hebben voor installatie is een elektriciteitsnetwerk. De panelen kunnen vaak onzichtbaar achter het plafond geplaatst worden waardoor het verwarmingssysteem geen ruimte inneemt en geen afbreuk doet aan de inrichting van het kantoor.

Recente projecten

Avanti Vastgoed Amsterdam B.V.

Avanti Vastgoed Amsterdam B.V.

Smart IR is een samenwerking aangegaan met Avanti Vastgoed Amsterdam B.V. Avanti heeft gebouwen ingericht en Smart IR heeft op een van hun locaties in Heerhugowaard de infrarood verwarmingselementen geïnstalleerd. Na twee maanden zijn de verbluffende resultaten al te merken: het verwarmt zeer goed en er is aanzienlijk minder verbruik in stroom. Deze locatie wordt gebruikt als showmodel voor Smart IR.

Wilt u besparen met infrarood?

Offerte aanvragen
Top